HOŞGELDİNİZ :)

Hangi Allık Sana Göre?

Öncelikle merhabalar arkadaşlar:)

Tüm kızların bildiği gibi şeftali renginden,kırmızısına,pembesine bir sürü allık renkleri ve çeşitleri mevcut.Çeşit bol, bol olmasına da kimimiz esmer kimimiz sarışın ...bir çok cilt renklerine ayrılıyoruz.Makyaj ürünleri seçerken tabi ki bir kural yok isteyen istediğini kullanabilir fakat ten rengimize uyumlu renklerin bizi daha güzel gösterdiği de bir gerçek.Yüzümüze fondöteni sürüyoruz, pudramızı sürüyoruz, aydınlatıyoruz ama bi solgun gösteriyor bizi ,burda da yüzümüze canlılık ve renk katmak için yolumuz allıktan geçiyor.Çok küçük dokunuşlar yaparak bile canlı durmanızı sağlayabiliyor.




En uygun allığı nasıl bulucam derseniz, spor yapın ve sonrasında yanaklarınızda oluşan renge bakın! Ya da yanağınıza birisi makas atsın,bakalım hangi renk oluşuyor! Evet evet bu kadar basit.

Hadi gelin şimdi birlikte cilt rengimize göre allık seçimi yapalım


AÇIK TEN:

En şanslı cilt tiplerinden başlayalım istedim.Her renk size yakışır FAKAT yanaklarınızı adeta krem sürercesine allığa bularsanız, bu sizin için pek de güzel görüntü yaratmayacaktır.Çok hafif dokunuşlarla natürelliği yakalayıp canlı bir görüntü elde edebilirsiniz.Her renk tonunu açık tenlilere yakıştırsamda benim fikrim  sıcak tonlu olan şeftali rengi ve çok açık pembe tonlarıdır fakat şeftali renginin içerisinde kahverengi tonları bulunmayanları tercih etmelisiniz.

ten rengine göre allık ile ilgili görsel sonucu


BUĞDAY TEN:


Açık tende söylediğim pembe ve şeftali renklerinin daha koyu tonlarını tercih etmelisiniz.Mesela kahve alt tonlu pembe ve şeftali size çok yakışacaktır.Açık tonları kullandığınız taktirde ise Cennet Mahallesinin Pembe'sine kız kardeş ilan edilirsiniz aman dikkat.Aldığınız bronzlaştırıcıyı da  allık olarak kullanabilirsiniz.Gülkurusu,mürdüm ve kırmızıda aynı şekilde cildinize canlılık katarak doğru bir ışıltı yakalayacaktır.


İlgili resim

ESMER TEN:

Altın tonları size çok çok yakışan bir allık olacaktır. Ayrıca koyu kırmızı,kiremit tonları, turuncu ve kahve tonlarını tercih edebilirsiniz.Çok parlak olmayan allık tercih etmelisiniz.


İlgili resim


Sevgiyle kalın:) Yorumlarınızı bekliyorum.

9 yorum: